вівторок, 15 грудня 2015 р.

Відновлення строкової служби у прикордонників

Державна прикордонна служба України в 2016 році відновлює призов на строкову службу, який був скасований ще в 2008 році.

Держприкордонслужба України в 2016 році відновить призов на строкову службу – Назаренко«Що стосується найближчих перспектив, то ми змушені навесні як тимчасовий захід відновити призов на строкову службу. Це потрібно для виконання тих завдань, які перед нами визначені законами, народом України і часом», - розповів глава прикордонного відомства України Віктор Назаренко в ексклюзивному інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

За його словами, цей крок пов'язаний із очікуваною масовою демобілізацією в березні 2016 року.

«Тому ми готуємося до прийняття солдат строкової служби, і я вважаю, що ми зможемо забезпечити їм належні умови по всіх напрямках - на моральному, психологічному і побутовому рівнях. Вони виконуватимуть завдання на ділянках, які не пов'язані з проведенням АТО», - пояснив В. Назаренко.

Голова Держприкордонслужби поінформував, що у відомстві відбулася колегія з цих питань. «Я думаю, що ми попередньо спочатку призовемо близько 4 тисяч. Можливо, пізніше ця кількість збільшиться», - сказав він.

Немає коментарів:

Дописати коментар