пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

XXVII Спартакіада школярів міста Славутича



http://www.ocorreionews.com.br/novo/media/k2/items/cache/1d11e5ebeed3c42540f69555bbe34fb8_XL.jpg З 23 по 25.02.2016, змаганнями з волейболу серед дівчат розпочалась XXVII Спартакіада школярів міста Славутича.
Змагання, в яких взяли участь збірні команди шкіл та ліцею, відбулися на базі спортивного залу ЗОШ №1.
З першого матчу розточилася запекла боротьба й стало зрозуміло, що легкої перемоги жодна з команд не отримає.
        Першими до боротьби вступили господарі майданчику учениці ЗОШ № 1 та команда ЗОШ № 4, перемогу з рахунком 2 : 0 здобули дівчата 4 школи. Решта зустрічей були не менш захоплюючими й в половині з них переможців доводилось виявляти лише у визначальному третьому сеті.
Як доля першого місця, так і розподіл місць з другого по четверте не були визначеними до останньої зустрічі, в якій в боротьбу вступили фаворит змагань команда ЗОШ №4 та команда дівчат ліцею. Команда ЗОШ №4 не поступилася в жодній зустрічі і перед останнім матчем були лідерами змагань. А для ліцеїсток кожен з попередніх матчів виявився досить складним про, що свідчить й те, що всі вони були з трьох сетів. Про те, після перемоги над командою ЗОШ №1 дівчата ліцею були в доброму бойовому дусі і у разі перемоги в останньому матчі, посідали б перше місце в змаганнях.
У першому сеті зустрічі в боротьбі перемогу отримали ліцеїстки, в такій же боротьбі, але вже на користь дівчат 4 школи пройшов і другий сет. В третьому, вирішальному сеті доля перемоги була невідомою до останніх розіграшів, але більш міцними нерви виявилися у дівчат ЗОШ №4, які й отримали перемогу в останньому сеті та матчі й посіли І місце в змаганнях.
Оскільки три команди набрали рівну кількість очок, доля місць з другого по четверте визначилась за різницею виграних та програних сетів в особистих зустрічах між командами першої й другої шкіл та ліцеєм. Кращу різницю має команда ЗОШ №1 – вони другі. А за результатом особистої зустрічі, з рівною різницею виграних та програних сетів, третє місце посідає ліцей, а четверте – дівчата другої школи.

 
Щиро вітаємо дівчат збірної команди ліцею з третім місцем!
Адаменко Катерину
23 група
Вишневецьку Юлію
31 група
Солдаткіну Ксенію
21 група
Андреєву Олександру
21 група
Зайченко Христину
22 група
Таран Дарину
23 група
Бакумову Олександру                
41 група
Неймеш Катерину
13 група

Бажаємо доброго здоров’я, міцних нервів, спортивної злості та впевнених перемог в подальших змаганнях.  МОЛОДЦІ!!! Так тримати!


Немає коментарів:

Дописати коментар