понеділок, 4 січня 2016 р.

Початок призовної кампанії

У військових комісаріатах розпочалася приписна кампанія юнаків 1998 року народження - Міноборони     З сьогоднішнього дня 17-річних українців починають викликати у військкомати. 
    З початку 2016 року в Україні стартувала постановка на військовий облік при районних і міських військкоматах юнаків, яким у цьому році виповниться 17 років, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
    З 2 січня по 30 березня 2016 року юнаків 1999 року народження будуть викликати у військкомати для постановки на військовий облік і вивчення їхньої придатності до військової служби. Постановка на військовий облік є плановою і не означає автоматичного призову в армію.
      
    Під час проходження медичних комісій юнаків оглянуть лікарі. А також психологи та офіцери військкоматів будуть вивчати їхні морально-ділові та фізичні якості.  На підставі отриманих результатів кожен допризовник буде знати про те, в якому саме роді військ він зможе проходити службу, або ж причину зняття з військового обліку. 
   Під час постановки на військовий облік осіб 1999 року народження проводитиметься вивчення юнаків та дівчат, які цього року виявлять бажання вступати до вищих військових навчальних закладів оборонного відомства.
 
    Раніше повідомлялося, що Порошенко запропонували ввести податок для українців призовного віку, які не служать в армії.

Немає коментарів:

Дописати коментар