четвер, 22 вересня 2016 р.

Спортивне життя ліцею



21.09.2016року у спортивному залі Славутицького ліцею відбувся І етап дитячо-юнацької спортивно-розважальної патріотичної гри «Джура» в якому брали участь збірні команди груп ліцеїстів І курсу.
В запеклій боротьбі проходила спортивна частина гри і, як насідок по закінченню цієї частини визначились два фаворити змагань, - учні 11 та 14 груп набрали рівну кількість балів (при чому в  11 групі більшу частину команди складали дівчата, які нав’язали гідну боротьбу навіть в такому, суто чоловічому виді, як перетягування канату). 11 група показала кращі результати в дартсі, стрибках через скакалку, одяганні протигазу, учні 14 групи перемогли в стрибках у довжину і лише 0,01 виграли у 11-ї в перенесенні вантажу.
Долю переможця визначили результати тестів з теоретичної підготовки, конкурс малюнків та презентація команди, де кращими виявились ліцеїсти 11 групи. Підсумковий протокол тут…
Побажаємо подальших успіхів ліцеїстам, які будуть захищати честь ліцею в складі збірної команди на міському етапі гри «Джура», що відбудеться 04.10.16  на території міського  парку. ВБОЛІВАЄМО ЗА НАШИХ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар