середу, 17 лютого 2016 р.

Юнацькі Олімпійські ігри

Чудові новини для українських вболівальників з олімпійського Ліллехаммеру!


Сергій Бубка: «Україна має пишатися своїми спортсменами» 15.02. на ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх
в третій день змагань першу медаль в скарбничку збірної України принесла чернігівська біатлоністка Христина Дмитренко, яка здобула в напруженій боротьбі  блискучу перемогу та завоювала медаль найвищого гатунку у гонці переслідування на 7,5 км з чотирьма вогневими рубежами.


    Стартувавши з четвертої позиції і допустивши два промахи на першому вогневому рубежі, Христина опустилася на дев'ятий рядок. Але в подальшому стрільба була ідеальною і з останньої стрільби вона вже пішла  попереду своїх основних суперниць  - норвежки Йохансен  та француженки Жанмонно. І ось тут Христина показала справжній клас, залишивши суперницям шанси тільки на срібло, долю якого визначив лише фотофініш. У підсумку Христина випередела на 7,5 с - норвежку та 7,6 с - француженку. Вітаємо!

     А вчора (16.02.) киянка  Дарина Кириченко у змаганнях зі сноуборд-кросу у змішаній команді зі спортсменами зі Швеції та Болгарії посіла третє місце. І завоювала другу медаль для української збірної на цих змаганнях.
 Ліллехаммер-2016. 4 змагальний день
     Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Христину й Дарину та їх наставників з прекрасним здобутком, побажавши, щоб цей успіх став гарним фундаментом для нових досягнень у дорослому спорті.

Немає коментарів:

Дописати коментар